Persoane înarmate au răpit o femeie de naţionalitate germană la Kabul

Persoane înarmate au răpit o femeie de naţionalitate germană în capitala afgană Kabul, luni dimineaţă, potrivit unor informaţii neconfirmate, citate de Deutsche Welle în pagina electronică.

189 afișări
Imaginea articolului Persoane înarmate au răpit o femeie de naţionalitate germană la Kabul

Persoane înarmate au răpit o femeie de naţionalitate germană la Kabul (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unor informaţii vehiculate pe reţelele de socializare, femeia răpită ar fi o angajată umanitară a organizaţiei germane GIZ.

Un oficial al GIZ şi Ministerul german al Afacerilor Externe au refuzat însă să confirme informaţiile.

Martorii au declarat că femeia a fost răpită de persoane înarmate luni dimineaţă. Conform agenţiei DPA, autorităţile germane nu au divulgat mai multe informaţii despre identitatea persoanei răpite.

Situaţia securităţii s-a deteriorat în Afganistan luna aceasta. Talibanii au atacat clădiri guvernamentale din apropierea aeroportului din Kabul şi o academie de poliţie, la câteva ore după ce un camion-capcană a fost detonat în centrul oraşului. Exploziile s-au soldat cu cel puţin 35 de morţi şi 250 de răniţi.

Atacurile au fost cele mai grave din capitala afgană după anunţul privind moartea liderului mişcării talibanilor, mollahul Omar.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici