Peste 10 răniţi, după ce un avion de pasageri a ieşit de pe pistă, în India

Un avion de pasageri cu 161 de persoane la bord a ieşit de pe pista în timpul manevrelor de decolare de pe aeroportul din Goa, în urma acestui incident fiind răniţi 12 oameni, relatează Reuters.

324 afișări
Imaginea articolului Peste 10 răniţi, după ce un avion de pasageri a ieşit de pe pistă, în India

Peste 10 răniţi, după ce un avion de pasageri a ieşit de pe pistă, în India (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

"Zborul 9W2374 pe ruta Goa-Mumbai a ieşit în această dimineaţă (marţi n.red) de pe pista aeroportului Dabolim din cauza unor probleme tehnice în cursul pregătirii pentru decolare", au anunţat autorităţile.

Compania Jet Airways a anunţat că va coopera cu autorităţile aviatice din India pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs incidentul.

Avionul de tip Boeing 737 a ieşit de pistă şi a traversat un câmp, după care s-a oprit într-un şanţ de pe marginea unui drum secundar.

Într-un incident separat, petrecut pe aeroportul New Delhi, un avion al companiei Spicejet se pregătea de decolare în acelaşi timp în care o aeronavă a firmei Indigo ateriza, însă cei doi piloţi au reuşit să evite coliziunea şi nimeni nu a fost rănit.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici