Peste 100 de zboruri ale companiei Alitalia, anulate pe aeroporturile din Milano şi Roma

Peste 100 de curse aeriene ale companiei Alitalia au fost sau vor fi anulate luni pe aeroporturile din Milano şi Roma, a anunţat agenţia aeroportuară de informaţii, Telenews, în cea de-a opta zi a grevei care a generat numeroase probleme călătorilor.

56 afișări
Imaginea articolului Peste 100 de zboruri ale companiei Alitalia, anulate pe aeroporturile din Milano şi Roma

Peste 100 de zboruri ale companiei Alitalia, anulate pe aeroporturile din Milano şi Roma

Aeroportul Fiumicino din Roma va fi cel mai afectat, cu 69 de curse anulate în intervalul orar 06.00-22.00 GMT (08.00-24.00 ora României), potrivit Telenews. Este vorba despre zboruri interne, o singură cursă intercontinentală, Roma-New York, urmând să fie anulată.

Pe aeroportul Linate din Milano, 40 de zboruri au fost anulate, în timp ce aeroportul Malpensa nu pare a fi afectat.

Duminică, 60 de zboruri Alitalia au fost anulate pe aeroporturile din Roma şi Milano.

Sindicatele autonome ale piloţilor şi personalului navigant al companiei Alitalia au declanşat luni o grevă a excesului de zel, care constă în aplicarea riguroasă a tuturor procedurilor, provocând întârzieri importante şi anulări ale unor zboruri. Ei protestează faţă de noile contracte de muncă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici