Peste 20 de persoane au murit în India după ce au consumat alcool de contrabandă

Peste 20 de persoane au murit şi cel puţin 30 au ajuns la spital după ce au consumat alcool de contrabandă, potrivit Sky News.

175 afișări
Imaginea articolului Peste 20 de persoane au murit în India după ce au consumat alcool de contrabandă

Peste 20 de persoane au murit în India după ce au consumat alcool de contrabandă

Moartea oamenilor după ce au consumat alcool preparat ilegal este un lucru obişnuit în India. Alcoolul este adesea amestecat cu substanţe chimice, cum ar fi pesticidele, şi vândut la un preţ scăzut celor mai săraci din societate.

21 de persoane au murit în India după ce au consumat alcool de contrabandă, au declarat oficialii. Decesele au avut loc în districtele Ahmedabad şi Botad din statul Gujarat, în vestul Indiei, potrivit unui înalt oficial guvernamental Mukesh Parmar. Alte 30 de persoane s-au îmbolnăvit în cadrul aceluiaşi incident.

Press Trust of India a anunţat că poliţia din zonă a reţinut persoane despre care crede că sunt contrabandişti implicaţi în acest caz.

De asemenea, poliţia face raiduri în localurile unde se comercializează băuturi alcoolice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
alcool,
decese,
india

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici