Peste 40 de morţi, în urma exploziei unui camion-cisternă în Kenya

Cel puţin 42 de persoane au decedat după ce un camion-cisternă a explodat, sâmbătă seara, pe o autostradă din Kenya, a declarat un membru al echipelor de salvare, potrivit agenţiei de ştiri Reuters.

167 afișări
Imaginea articolului Peste 40 de morţi, în urma exploziei unui camion-cisternă în Kenya

Peste 40 de morţi, în urma exploziei unui camion-cisternă în Kenya (Imagine: Florin Buliga / Mediafax Foto)

Camionul-cisternă a intrat în mai multe vehicule care circulau pe autostradă şi ulterior a explodat, a declarat un oficial al serviciului kenyan pentru situaţiile de urgenţe.

Incidentul a avut loc la nord de oraşul Naivasha din centrul ţării.

Autorităţile au anunţat că au recuperat 33 de cadavre, precizând că în accident ar fi fost implicate 13 vehicule.

Un oficial din oraşul Naivasha a declarat că 50 de persoane sunt spitalizate după ce au suferit arsuri, dintre care opt în stare gravă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici