Petrecere experimentală în Amsterdam. 1.300 de olandezi au petrecut într-un club, la cererea autorităţilor

  • Evenimentul de probă a avut loc la un club cu o capacitate de 17.000 de oameni
  • Seara a făcut parte dintr-o serie de experimente efectuate de Fieldlab
  • Unii dintre tineri au fost încurajaţi să strige, alţii să poarte masca
1047 afișări
Imaginea articolului Petrecere experimentală în Amsterdam. 1.300 de olandezi au petrecut într-un club, la cererea autorităţilor

Petrecere experimentală în Amsterdam

Guvernul a făcut un experiment pentru a vedea dacă grupurile mari se pot aduna în siguranţă. 1.300 de olandezi au petrecut într-un club din Amsterdam, la cererea autorităţilor. 

Evenimentul de probă a avut loc la Ziggo Club, un club cu o capacitate de 17.000 de oameni. 

Tinerii care au participat s-au distrat atât de bine încât nu au mai ţinut cont de faptul că sunt monitorizaţi.

Seara a făcut parte dintr-o serie de experimente efectuate de Fieldlab, o iniţiativă înfiinţată de guvern şi industria evenimentelor. 

Pasionaţii de dans au fost împărţiţi în cinci grupuri, sau bule, de 250 de persoane, fiecare cu reguli diferite.

„De fapt, testăm aici dacă oamenii respectă măsurile pe care le-am solicitat de la ei”, spune Pieter Lubberts, project manager - Fieldlab Events.

„Ne pot da o anumită idee, dar acestea nu vor duce la 100% certitudine. Cu toate acestea, ele vor fi utile pentru evenimente mari şi profitabile, cele care atrag mulţi vizitatori”, explică şi Dr. Andreas Voss, cercetător care participă la program.

Unii dintre tineri au fost încurajaţi să strige, să fie cât mai euforici, iar alţii au fost nevoiţi să poarte măşti de faţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici