Petrecerile lui Berlusconi: Unele tinere participau deghizate în călugăriţe

Unele tinere participau la petrecerile date de Silvio Berlusconi deghizate în călugăriţe sau fotbalişti, a declarat o martoră în procesul în care acesta este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale contracost cu o minoră, adăugând că i s-a cerut să tacă.

265 afișări
Imaginea articolului Petrecerile lui Berlusconi: Unele tinere participau deghizate în călugăriţe

Petrecerile lui Berlusconi: Unele tinere participau deghizate în călugăriţe (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Marocanca Imane Fadil, în vârstă de 27 de ani, a declarat în instanţă că, la petrecerile date în 2010 la vila din Milano de fostul premier italian, a văzut două femei purtând haine negre şi crucifixe în timp ce executau dansuri la bară şi că s-au dezbrăcat până la lenjerie, relatează The Guardian în ediţia online.

La o altă petrecere, un fotomodel barzilian care purta o mască cu faţa fotbalistului Ronaldinho şi un tricou în culorile AC Milan a făcut, de asemenea, strip-tease, a mai spus Fadil, una dintre ultimele trei martore care au negat afirmaţiile lui Berlusconi, potrivit cărora ptrecerile sale "bunga bunga" erau simple "cine elegante".

Şocată de ceea ce a văzut la prima petrecere la care a participat, Fadil a declarat că Berlusconi a luat-o în biroul său, unde i-a oferit un ceas, cercei şi suma de 2.000 de euro, într-un plic. Ea a subliniat că a refuzat să stea peste noapte, adăugând că femeile care au rămas au primit bani în plus, în schimbul întreţinerii de relaţii sexuale. "Fetele s-au plâns că se tem de (contractarea unor) boli, dar au concurat între ele, pentru că cine stătea câştiga mult mai mult", a spus ea.

Petrecerile erau organizate atât de Nicole Minetti, o fostă "showgirl" de televiziune devenită consilier regional din partea partidului lui Berlusconi, a mai declarat Fadil, precizând că Minetti era una dintre "călugăriţe", cât şi de Emilio Fede, un fost prezentator la una dintre televiziunile magnatului media. Minetti şi Fede sunt judecaţi într-un proces separat, pentru procurarea de prostituate pentru fostul premier. Cei doi neagă acuzaţiile.

Procesul "Rubi", care a început în aprilie 2011, are în centrul său relaţia dintre Berlusconi şi imigranta marocană Karima al-Mahroug, cunoscută şi ca "Rubi, hoaţa de inimi", care a luat parte la aceste petreceri pe când avea vârsta de 17 ani. Ea neagă că lucrează ca prostituată şi că a întreţinut relaţii sexuale cu fostul premier. Fadil, tot o marocană, a declarat că, la una dintre petreceri, un invitat i-a spus că al-Mahroug se află în posesia unor fotografii şi înregistrări video "extrem de compromiţătoare" realizate la aceste petreceri.

Fadil a mai declarat că, după ce petrecerile lui Berlusconi au devenit cunoscute public, ea a fost contactată de un bărbat "misterios", blond şi cu ochii albaştri, care a invitat-o să îl întâlnească pe Berlusconi la vilă şi care i-a dat un telefon mobil ce nu poate fi interceptat, pentru a păstra legătura. "Acea persoană m-a ameninţat şi mi-a spus că «dacă spui ceva despre întâlnirea noastră, este treaba ta»". După ce a refuzat să îl întâlnească pe Berlusconi, tânăra a fost contactată de Fede. "Mi-a sugerat că nu trebuie să vorbesc despre ceea ce am văzut", a declarat ea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici