Philip Hammond: Economia Marii Britanii va rezista în urma Brexit şi va creşte

Ministrul pentru Economie al Marii Britanii, Philip Hammond, a declarat miercuri că Marea Britanie va reuşi să îşi extindă serviciile financiare în cadrul celor mai mari economii mondiale după ieşirea din Uniunea Europeană, relatează Reuters.

395 afișări
Imaginea articolului Philip Hammond: Economia Marii Britanii va rezista în urma Brexit şi va creşte

Philip Hammond: Economia Marii Britanii va rezista în urma Brexit şi va creşte

„Marea Britanie este cel mai bun loc din lume pentru orice servicii financiare şi de business. Avem şi un plan pentru a demonstra acest lucru”, a declarat Hammond.

Sectorul financiar are nevoie de stabilitate pentru un viitor bun, precum şi legături strânse cu pieţele din Uniunea Europeană, a anunţat miercuri Paul Manduca, oficial senior al companiei TheCityUK.

„Avem nevoie ca pieţele să opereze în continuare bine, fără întreruperi. Cu cât ne apropiem de 29 martie, nevoia de claritate devine din ce în ce mai urgentă”, a declarat acesta.

Uniunea Europeană a respins din nou, miercuri, apelurile Guvernului Theresa May privind redeschiderea negocierilor pe tema Acordului ieşirii Marii Britanii din UE (Brexit).

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici