Plecarea anului. Un jurnalist american faimos părăseşte Fox News şi se angajează la CNN+

  • Chris Wallace a anunţat duminică că părăseşte Fox News şi se va alătura reţelei de televiziune CNN.
  • Motivul plecării sale după 18 ani de colaborare este direcţia televiziunii spre o politică conservatoare.
  • Chris Wallace va găzdui un show despre politică, afaceri, cultură şi sport în timpul săptămânii pe noua platformă de streaming care se va lansa în 2022.
331 afișări
Imaginea articolului Plecarea anului. Un jurnalist american faimos părăseşte Fox News şi se angajează la CNN+

Plecarea anului. Un jurnalist american faimos pleacă de la Fox News şi se angajează la CNN+

Chris Wallace a anunţat duminică că părăseşte Fox News şi se va alătura echipei CNN. Motivul plecării sale, după 18 ani de colaborare, este direcţia reţelei de televiziune spre politica de dreapta conservatoare. Fostul prezentator a spus că colaborarea cu Fox News a fost o ”aventură grozavă” şi că după atâţia ani de TV este încântat să exploreze lumea streamingului. 

Corespondentul Fox News, Bret Baier a comentat pe Twitter plecare spunând că este trist. Tot printr-un comentariu pe Twitter, conducerea Fox l-a lăudat pentru cei 18 ani de colaborare.

Chris Wallace va găzdui un spectacol despre politică, afaceri, cultură şi sport în timpul săptămânii pe noua platformă de streaming a CNN care se va lansa în 2022. Emisiunea ”Fox News Sunday” pe care o găzduia anterior va avea un nou prezentator. 

Chris Wallace şi-a început activitatea jurnalstică în 1964, prezentând ştiri la televiziunile NBC (1975-1988) şi ABC (1989-2003). Din 2003, de când a colaborat cu Fox News, a devenit faimos pentru moderarea dezbaterilor electorale din timpul alegerilor prezidenţiale din anii 2016-2020, dar şi pentru interviurile susţinute cu Vladimir Putin şi Donald Trump.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici