Poliţia a fost chemată la casa lui Harry şi Meghan Markle din California de nouă ori din iulie

  • Poliţia a fost chemată la de 9 ori în 9 luni la reşedinţa ducilor de Sussex din sudul Californiei.
  • Biroul şerifului din comitatul Santa Barbara a răspuns apelurilor listate ca solicitări telefonice, activări de alarmă şi infracţiuni asupra proprietăţii.
  • Cuplul şi-a exprimat temerile legate de securitatea sa în interviul exploziv cu Oprah Winfrey din luna martie.
3453 afișări
Imaginea articolului Poliţia a fost chemată la casa lui Harry şi Meghan Markle din California de nouă ori din iulie
Poliţia a fost chemată la de 9 ori în 9 luni la reşedinţa ducilor de Sussex din sudul Californiei, potrivit cifrelor oficiale publicate joi, relatează The Guardian.
 
Biroul şerifului din  comitatul Santa Barbara a răspuns apelurilor listate ca solicitări telefonice, activări de alarmă şi infracţiuni asupra proprietăţii, de când Harry şi Meghan s-au mutat în casa din Montecito, în iulie anul trecut, împreună cu fiul lor de un an, Archie.
 
În iulie, ofiţerii au fost chemaţi de patru ori, cu un apel listat ca solicitare telefonică, iar altele au fost etichetate „activări de alarmă”, toate având loc la primele ore ale dimineţii, conform datelor obţinute în conformitate cu legile privind libertatea de informaţii de către agenţia de ştiri PA Media. 
 
Un apel telefonic din august este listat drept “incident cu prioritate,” iar o nouă alarmă a avut loc în noiembrie.
 
La 16:13 în Ajunul Crăciunului de anul trecut, adjuncţii şerifului au fost chemaţi după ce un bărbat ar fi pătruns ilegal pe proprietate. Cel mai recent apel s-a înregistrat pe 16 februarie 2021, la 02:21 dimineaţa, şi este listat ca activare a sistemului de alarmă.
 
Cuplul şi-a exprimat temerile legate de securitatea sa în interviul exploziv cu Oprah Winfrey din luna martie.
 
Meghan, care este însărcinată pentru a doua oară, a spus că a trimis scrisori familiei regale britanice cu rugămintea de a nu li se retrage serviciul de pază, avertizând că se confruntă cu ameninţări cu moartea.
 
Harry a spus că nu s-a gândit niciodată că va rămâne fără serviciile de securitate finanţate de contribuabilii din Marea Britanie după ce a decis să renunţe la îndatoririle regale. „M-am născut în această poziţie. Am moştenit riscul. Aşa că a fost un şoc pentru mine,” a spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici