Poliţia antiteroristă turcă a reţinut 40 de cetăţeni străini pentru presupuse legături cu SI

Poliţia antiteroristă turcă a reţinut 40 de cetăţeni străini pentru presupuse legături cu reţeaua Stat Islamic (SI) în urma unor raiduri efectuate la Istanbul, a anunţat agenţia Anadolu, citată de Reuters online.

897 afișări
Imaginea articolului Poliţia antiteroristă turcă a reţinut 40 de cetăţeni străini pentru presupuse legături cu SI

Poliţia antiteroristă turcă a reţinut 40 de cetăţeni străini pentru presupuse legături cu SI

Poliţia a efectuat simultan raiduri la 23 de adrese din districtul Fatih din Istanbul, reţinând suspecţi din Afganistan, Iran, Irak şi Azerbaidjan, a anunţat duminică agenţia de presă Anadolu.

Potrivit unor informaţii, unii suspecţi au plecat de mai multe ori în zone de conflict din Siria.

În ultimii ani, mii de milianţi străini inclusiv din Turcia, Europa şi Statele Unite s-au alăturat Stat Islamic, o mare parte dintre ei traversând teritoriul turc spre Siria.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici