Poliţia arestează un al cincilea suspect în incidentele din Marea Britanie

O a cincea persoană a fost arestată duminică, la Liverpool, în nord-vestul Angliei, după incidentele de la Londra şi Glasgow, a anunţat poliţia, citată de AFP.

1 afișare

Această nouă arestare a avut loc la Liverpool, în nord-vestul Angliei şi intervine după descoperirea, vineri, a două maşini-capcană în centrul Londrei şi după un atentat comis sâmbătă după-amiază, pe aeroportul din Glasgow.

Şeful poliţiei din Strathclyge a declarat sâmbătă seara că există "similitudini clare" între aceste evenimente.

Sâmbătă după-amiază, poliţia a arestat doi bărbaţi, autorii atentatului din Glasgow, dintre care unul a suferit arsuri grave şi este spitalizat, starea lui fiind critică.

Cei doi bărbaţi, indo-pakistanezi potrivit martorilor, au intrat cu un Jeep Cherokee în uşile principalului terminal al aeroportului din Glasgow. Din cauza şocului, maşina a luat foc.

Alţi doi bărbaţi au fost arestaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică la Cheshire, în nord-vestul Angliei. Potrivit poliţiei, aceştia din urmă ar avea legături atât cu atentatul din Glasgow, cât şi cu cele două atentate de la Londra.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici