Poliţia din Franţa a arestat un bărbat după ce a înjunghiat şapte persoane în Paris

Şapte persoane au fost rănite duminică seară într-o suburbie a Parisului după ce au fost înjunghiate de către un atacator, care a fost ulterior arestat de către poliţişti, a declarat o sursă judiciară, citată de Reuters.

2225 afișări
Imaginea articolului Poliţia din Franţa a arestat un bărbat după ce a înjunghiat şapte persoane în Paris

Poliţia din Franţa a arestat un bărbat după ce a înjunghiat şapte persoane în Paris-surse

Conform poliţiei, momentan nu există indicii care să sugereze un atac terorist.

Patru dintre victime au fost rănite grav. Două dintre acestea sunt cetăţeni britanici.

Surse din cadrul poliţiei au declarat că atacatorul este cetăţean afgan şi că acesta a fost arestat.

Atacul a avut loc în jurul orei locale 23.00 (00.00, ora României) în arondismentul 19, în nord-estul capitalei.

Atacatorul a înjunghiat oameni necunoscuţi, iniţial înjunghiind doi brbaţi şi o femeie în apropierea cinematografului MK2 din zona Quai de Loire. Mai multe persoane au încercat să îl oprească.

Ulterior, acesta a mai atacat doi turişti britanici în zona Henri Nogueres.

„Investigăm atacul şi suntem în legătură cu autorităţile franceze”, a declarat Ministerul de Externe britanic printr-un comunicat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici