Poliţia din Las Vegas: Există dovezi că Stephen Paddock plănuia să supravieţuiască atacului său armat

Poliţia din Las Vegas a transmis că există dovezi că Stephen Paddock plănuia să supravieţuiască atacului armat întreprins de el însuşi la un concert din Las Vegas, informează The Guardian.

1858 afișări
Imaginea articolului Poliţia din Las Vegas: Există dovezi că Stephen Paddock plănuia să supravieţuiască atacului său armat

Poliţia din Las Vegas: Există dovezi că Stephen Paddock plănuia să supravieţuiască atacului său armat

Forţele de aplicare a legii au adăugat de asemenea că Paddock a închiriat în weekendul anterior atacului un apartament prin Airbnb de unde avea vedere la un alt festival de muzică, Life is beautiful, ce avea loc în oraş.

Şeriful Las Vegasului a declarat că are dovezi că Paddock ar fi intenţionat să supravieţuiască atacului său din Mandalay Bay, dar nu a oferit detalii despre aceste noi probe.

FBI-ul a confirmat faptul că nu există în acest moment probe care să indice faptul că atacul armat din Las Vegas ar fi unul de natură teroristă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici