Poliţia engleză a închis un drum timp de 31 de ore după ce o păpuşă sexuală aruncată în pădure a fost confundată cu un cadavru

Poliţia engleză a închis un drum timp de două zile pentru a investiga o sesizare privind un cadavru aruncat în pădure - doar pentru a descoperi ulterior că era o păpuşă sexuală abandonată.

1354 afișări
Imaginea articolului Poliţia engleză a închis un drum timp de 31 de ore după ce o păpuşă sexuală aruncată în pădure a fost confundată cu un cadavru

Producător IGRARK - exemple de păpuşi sexuale care pot fi atât de realiste încât că pot fi confundate cu femei reale

Poliţia din Warwickshire a declarat că au constatat cu "mare uşurare" că mâna şi piciorul care au fost văzute ieşind din tufişuri s-au dovedit a fi o păpuşă gonflabilă.
 
Poliţia a declarat că a urmat "procedura adecvată", trimiţând un medic legist în pădurea de lângă Kineton şi izolând drumul timp de 31 de ore. Dar cadavrul suspectat era de fapt o "păpuşă în mărime naturală aruncată, cu caracteristici foarte realiste", a adăugat un purtător de cuvânt.
 
O sursă locală a declarat pentru The Sun: "Un excursionist a văzut un picior şi o mână de femeie ieşind din tufişuri şi a sunat la poliţie crezând că este un cadavru", relatează Independent.
 
"Poliţia a crezut că are de-a face cu un caz de crimă, aşa că a chemat o echipă de criminalişti. Aveau câte un ofiţer la fiecare capăt de drum, erau două dube de criminalistică şi alţi investigatori care căutau indicii. Când au scos în sfârşit "cadavrul", şi-au dat seama de greşeală. Ofiţerii au râs copios. Era o păpuşă sexuală foarte murdară, ruptă şi folosită în exces".
 
Poliţia a fost prezentă la locul faptei de la ora prânzului de marţi până miercuri seara, potrivit sursei citate.
 
Un purtător de cuvânt al poliţiei din Warwickshire a declarat: "Cu mare uşurare putem anunţa că patologul a putut identifica că piciorul şi mâna de sub tufişuri aparţineau de fapt unei păpuşi aruncate, cu caracteristici foarte realiste, în mărime naturală.”
 
"Îi mulţumim persoanei care ne-a contactat la descoperire - apelul a fost făcut cu bună credinţă - şi, de asemenea, le mulţumim localnicilor pentru răbdarea de care au dat dovadă în timp ce am investigat problema."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici