Poliţia olandeză a evacuat un tren Thalys după ce un bărbat s-a încuiat în toaletă. Bărbatul a fost reţinut

Poliţiştii olandezi au evacuat vineri pasagerii dintr-un tren internaţional Thalys, la Rotterdam, după ce un bărbat s-a încuiat în toaletă, relatează Reuters în pagina electronică.

248 afișări
Imaginea articolului Poliţia olandeză a evacuat un tren Thalys după ce un bărbat s-a încuiat în toaletă. Bărbatul a fost reţinut

Poliţia olandeză a evacuat un tren Thalys după ce un bărbat s-a încuiat în toaletă

UPDATE - Bărbatul care se încuiase în toaleta unui tren Thalys a fost reţinut de poliţia olandeză

Poliţia olandeză l-a reţinut vineri pe bărbatul care se încuiase în toaleta unui tren internaţional Thalys, la gara din Rotterdam, relatează BBC News Online.

Poliţia anunţase anterior pe Twitter că trenul, care circula spre Paris, şi câteva peroane ale gării centrale au fost evacuate ca măsură de precauţie, iar un negociator urma să discute cu bărbatul.

Thalys a precizat pe Twitter că "forţele de securitate au situaţia sub control" şi nu există "niciun risc pentru pasageri".

Deocamdată nu este clar cine este bărbatul reţinut şi care sunt motivele faptei sale.

Potrivit unor martori, bărbatul a sărit în tren exact în momentul în care acesta urma să plece, apoi s-a încuiat în toaletă.

Poliţia a anunţat pe Twitter că trenul şi câteva peroane au fost evacuate ca măsură de precauţie, iar un negociator urmează să discute cu bărbatul.

Trenul, operat de compania Thalys, circulă pe aceeaşi linie ca acela la bordul căruia un bărbat înarmat, suspectat că plănuia un atac, a fost imobilizat de pasageri în august.

Thalys a precizat pe Twitter că "forţele de securitate au situaţia sub control" şi nu există "niciun risc pentru pasageri".

Potrivit unor martori, bărbatul a sărit în tren exact în momentul în care acesta urma să plece, apoi s-a încuiat în toaletă.

Compania feroviară olandeză NS a informat că circulaţia trenurilor este perturbată la Rotterdam din cauza incidentului şi i-a avertizat pe pasageri să ia în calcul întârzieri de aproximativ o oră.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici