Poliţia ucide un atacator care a împuşcat patru persoane într-o sală de judecată din Pennsylvania

Un bărbat înarmat a deschis focul în faţa unei curţi de judecată aglomerate din Pennsylvania, miercuri după-amiază, împuşcând un poliţist şi alte persoane înainte ca un ofiţer să tragă de mai multe ori în el, ucigându-l., relatează The Associated Press.

1015 afișări
Imaginea articolului Poliţia ucide un atacator care a împuşcat patru persoane într-o sală de judecată din Pennsylvania

Poliţia ucide un atacator care a împuşcat patru persoane într-o sală de judecată din Pennsylvania

Procurorul districtului Fayette County Richard Bower a declarat miercuri că un ofiţer de poliţie din oraşul German Township l-a împuşcat şi l-a ucis pe bărbatul înarmat după ce a intrat în holul din Masontown cu un pistol şi a deschis focul rănind patru persoane. Bower a refuzat să facă public numele atacatorului, spunând doar că acesta era judecat pentru acuzaţii legate de un incident recent de violenţă în familie.

Bower a spus că ofiţerul de poliţie din Masontown, Scott Miller a fost rănit în urma schimburilor de focuri cu atacatorul, apoi acesta a tras asupra a doi bărbaţi şi a unei femei.

În momentul atacului în sala de judecată se aflau zeci de persoane care au fugit din sală deoarece bărbatul a început să se mişte înăuntru şi s-au adăpostit în birouri şi în alte săli.

Bower a refuzat să spună dacă vreuna dintre victimele civile are vreo legătură cu acuzaţiile de violenţă în familie. El a spus că atacatorul se confruntă cu acuzaţii de strangulare, atacuri armate, ameninţări teroriste şi agresiuni simple. El a spus că există un ordin de protecţie emis împotriva barbatului în cazul strangulării.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici