Poliţiştii din Hong Kong au descoperit două bombe ascunse într-o şcoală. Dispozitivele conţineau o cantitate mare de explozibil

Poliţia din Hong Kong a informat marţi că a găsit şi a dezamorsat două bombe ascunse într-o şcoală, care ar fi putut "ucide şi răni foarte mulţi oameni", relatează site-ul postului CNN.

500 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din Hong Kong au descoperit două bombe ascunse într-o şcoală. Dispozitivele conţineau o cantitate mare de explozibil

Poliţia din Hong Kong informează că a descoperit două bombe ascunse într-o şcoală. Sursa FOTO: Hepta.ro

Autorităţile nu au dat mai multe detalii despre cum au găsit cele două bombe, nici dacă ridicarea acestora ar avea legătură cu protestele organizate în ultimele şase luni.

Bombele au fost descoperite luni şi conţineau în total aproximativ 10 kilograme de explozibil, a informat un oficial din cadrul Departamentului de Poliţie din Hong Kong.

Acesta a adăugat că cele două dispozitive au fost create cel mai probabil pentru a putea fi declanşate cu ajutorul unui telefon mobil.

Protestele în Hong Kong, care deseori au fost marcate de incidente violente între demonstranţi şi forţele de ordine, au izbucnit în urmă cu mai mult de şase luni, ca reacţie la controversatul proiect de lege ce ar fi facilitat extrădările spre China continentală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
hong kong,
bombe,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici