Polonia, Estonia, Lituania şi Letonia, alături de Ucraina

Polonia, Estonia, Lituania şi Letonia, alături de Ucraina

1085 afișări
Imaginea articolului Polonia, Estonia, Lituania şi Letonia, alături de Ucraina

Sursa Foto- KPRP (Cancelaria Preşedintelui Republicii Poloneze)

Preşedinţii Poloniei, Estoniei, Letoniei şi Lituaniei au vizitat Borodianka în regiunea Kiev. 

Andrzej Duda, Alar Karis, Egils Levits şi Gitanas Nauseda au vizitat ruinele clădirilor rezidenţiale şi au spus că aceste crime de război  comise de armata rusă nu vor rămâne nepedepsite, iar criminalii de război trebuie să fie urmăriţi penal la nivel internaţional.

Cei patru preşedinţi s-au dus la Kiev pentru a se întâlni cu preşedintele Ucrainei. 

„Scopul nostru este să-l sprijinim pe preşedintele Zelenski şi pe apărătorii Ucrainei într-un moment decisiv pentru această ţară”, a declarat Andrzej Duda.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici