Post de televiziune căruia BREXITUL îi distruge audienţa. Ce decizie a luat Sky News

Sky News lansează, miercuri, un post de televiziune, în care nu vor fi difuzate ştiri despre Brexit, ce va putea fi urmărit între orele 17.00 şi 22.00, de luni până vineri, potrivit theneweuropean.co.uk.

1542 afișări
Imaginea articolului Post de televiziune căruia BREXITUL îi distruge audienţa. Ce decizie a luat Sky News

Post de televiziune căruia BREXITUL îi distruge audienţa. Ce decizie a luat Sky News

Iniţiativa privind postul de televiziune a fost generată de un studiu, ce a descoperit că o treime dintre britanici evită să urmărească ştirile din Marea Britanie. 71% dintre aceştia au susţinut că alegerea lor este cauzată de frustrarea cu privire la Brexit.

Cei care au condus studiul au descoperit că 60% dintre oameni au considerat că ştirile despre Brexit au un impact emoţional negativ asupra lor, în timp ce 40% dintre britanici s-au simţit lipsiţi de putere pentru a schimba cursul evenimentelor.

"Sky News Brexit - Free este o abordare îndrăzneaţă, dar, ascultând opinia publică din ultimele luni, reprezintă ceva ce ştim că audienţa noastră va preţui. Brexit reprezintă o poveste istorică, ce are un impact semnificativ, iar noi vom continua să îl acoperim. Noul canal le oferă oamenilor, pur şi simplu, opţiunea de a lua o pauză de la Brexit", a declarat John Ryley, de la Sky News.

Foto: Hepta

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici