PRĂBUŞIREA MH17: Anchetatorii au găsit fragmente ale unei rachete la locul doborârii avionului malaysian

Anchetatorii au găsit fragmente ale unei rachete de fabricaţie rusească la locul prăbuşirii avionului malaysian doborât în iulie 2014 în estul Ucrainei, anunţă marţi anchetatorii olandezi.

1558 afișări
Imaginea articolului PRĂBUŞIREA MH17: Anchetatorii au găsit fragmente ale unei rachete la locul doborârii avionului malaysian

PRĂBUŞIREA MH17: Anchetatorii au găsit fragmente ale unei rachete la locul doborârii avionului malaysian (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Potrivit Comisiei olandeze de anchetă, fragmentele, posibil ale unui sistem de rachetă Buk, prezintă un "interes special" şi ar putea stabili cu claritate cine a doborât avionul.

"Deocamdată, nu s-a stabilit o legătură cauzală între fragmentele de rachetă şi prăbuşirea avionului", au comunicat anchetatorii, citaţi de BBC News online.

Avionul de pasageri MH17 al companiei Malaysia Airlines, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, s-a prăbuşit în estul Ucrainei pe 17 iulie 2014, provocând moartea celor 298 de persoane aflate la bord, dintre care 200 erau cetăţeni olandezi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici