Video Praga: Opt români sunt judecaţi pentru furt

Opt români, membri ai unei bande de hoţi de buzunare, desfiinţată de poliţie la jumătatea anului trecut, sunt judecaţi la Praga şi riscă să fie condamnaţi la câte opt ani de închisoare.

121 afișări

De la sfârşitul anului 2007, banda a comis numeroase furturi în mijloacele de transport în comun şi în zone publice din capitala cehă, valoarea totală a pagubelor provocate fiind estimată la 7.700 de euro, informează MEDIAFAX Cehia.

Avocaţii celor opt acuzaţi au solicitat ca aceştia să fie audiaţi împreună, însă judecătorul Milan Rossi a respins cererea, cu atât mai mult cu cât românii au avut un comportament nedisciplinat, exprimându-şi gălăgios sprijinul unul pentru celălalt în sala de judecată.

Şi audierile individuale au fost marcate de probleme, traducătorii fiind puşi de mai multe ori în dificultate. Întrebat dacă a urmat vreodată un tratament psihiatric, unul dintre acuzaţi a declarat că nu ştie, deoarece toţi medicii i se par la fel. Un alt acuzat, suferind de diabet, a fost evacuat din sala de judecată din cauza unei crize de hipoglicemie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici