Premierul Australiei se logodeşte. Este primul lider al ţării care face logodna în timpul mandatului

Premierul Australiei, Anthony Albanese, se logodeşte şi devine primul lider australian care anunţă logodna în timpul mandatului. Politicianul are 60 de ani, iar partenera sa este cu 15 ani mai mică. Cei doi s-au întâlnit la un eveniment organizat în 2020.

564 afișări
Imaginea articolului Premierul Australiei se logodeşte. Este primul lider al ţării care face logodna în timpul mandatului

Premierul Australiei se logodeşte. Este primul lider al ţării care face logodna în timpul mandatului

Premierul australian Anthony Albanese şi-a anunţat logodna cu partenera sa Jodie Haydon. El i-a cerut partenerei să se căsătorească de Ziua Îndrăgostiţilor, potrivit BBC.

Ulterior, premierul a răspândit vestea pe reţelele de socializare. „Ea a spus da. Suntem încântaţi să împărtăşim această ştire şi aşteptăm cu nerăbdare să ne petrecem restul vieţii împreună. Suntem atât de norocoşi că ne-am găsit”, a transmis Anthony Albanese.

Premierul Australiei devine astfel primul lider al ţării care face logodna în timpul mandatului. Anterior, el a fost căsătorit timp de 19 ani. Albanese are un copil în vârstă de 23 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici