Premierul britanic: Acţiunile barbare ale lui Putin pun la încercare întreaga umanitate

  • Premierul britanic Boris Johnson a vorbit cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.
  • Johnson a spus că „acţiunile barbare” ale lui Putin pun la încercare nu doar Ucraina, ci întreaga umanitate.
3859 afișări
Imaginea articolului Premierul britanic: Acţiunile barbare ale lui Putin pun la încercare întreaga umanitate

Un purtător de cuvânt al premierului a declarat că Boris Johnson l-a lăudat pe preşedintele Volodimir Zelenski, dar şi poporul ucrainean pentru „tăria de caracter”.

„Prim-ministrul a spus că acţiunile barbare ale lui Putin pun la încercare nu doar Ucraina, ci întreaga umanitate. Cei doi lideri au condamnat asasinarea lui Brent Reynaud şi a nenumăraţilor ucraineni nevinovaţi, precum şi răpirea primarilor din Dniprorudne şi Melitopol”, a spus purtătorul de cuvânt, citat de Sky News.

Boris Johnson a subliniat sprijinul pe care Marea Britanie continuă să îl ofere Ucrainei. El a declarat că Regatul Unit va continua să urmărească mai multe opţiuni pentru a consolida autoapărarea Ucrainei.

„Prim-ministrul a spus că Marea Britanie va continua să sprijine Ucraina în toate eforturile sale de a pune capăt acestui conflict dezastruos”, potrivit purtătorului de cuvânt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici