Premierul britanic, Boris Johnson, a cerut o ”anchetă completă şi transparentă” cu privire la posibila otrăvirea a lui Navalnîi

  • Boris Johnson a cerut, miercuri, o ”anchetă completă şi transparentă” cu privire la posibila otrăvirea a lui Navalnîi.
  • Boris Johnson: ”Otrăvirea lui Aleksei Navalnîi a şocat lumea.”
  • Franţa, Statele Unite, dar şi cancelarul german Angela Merkel, au cerut Moscovei să stabilească adevărul în cazul opozantului rus.
254 afișări
Imaginea articolului Premierul britanic, Boris Johnson, a cerut o ”anchetă completă şi transparentă” cu privire la posibila otrăvirea a lui Navalnîi

Profimedia

Primul ministru britanic Boris Johnson a cerut, miercuri, o ”anchetă completă şi transparentă” cu privire la posibila otrăvirea a opozantului rus, AlekseiNavalny, aflat în comă într-un spital din Berlin.
 
Otrăvirea lui Aleksei Navalnîi a şocat lumea. Marea Britanie îşi exprimă solidaritatea cu el şi familia sa. Avem nevoie de o investigaţie completă şi transparentă a celor întâmplate. Autorii (acestui act) trebuie să fie traşi la răspundere, iar Marea Britanie se va alătura eforturilor internaţionale pentru a se face dreptate,” a declarat pe Twitter Boris Johnson, citat de Le Figaro.
Aleksei Navalny a fost internat pe 20 august la terapie intensivă într-un spital din Omsk, după ce i s-a făcut rău în avionul care îl ducea la Moscova. După două zile, el a fost transportat în Germania. 
 
Franţa, Statele Unite, dar şi cancelarul german Angela Merkel, au cerut Moscovei să stabilească adevărul, după ce medicii germani care îl trateză pe  Navalny au anunţat luni că au găsit ”urme de otravă” în corpul activistului rus. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici