Presa din Olanda oferă detalii despre criminalul fetiţei de 11 ani: Autorităţile din Olanda sunt la curent cu ancheta

Autorităţile olandeze sunt la curent cu investigaţia care îl vizează pe un cetăţean olandez, în România, în cazul uciderii unei fetiţe în judeţul Dâmboviţa, informează presa olandeză.

10159 afișări
Imaginea articolului Presa din Olanda oferă detalii despre criminalul fetiţei de 11 ani: Autorităţile din Olanda sunt la curent cu ancheta

Presa din Olanda oferă detalii despre criminalul fetiţei de 11 ani: Autorităţile din Olanda sunt la curent cu ancheta

Ministerul olandez de Externe a transmis pentru cotidianul De Telegraaf că Ambasada Olandei din Bucureşti "a aflat din presă despre acest caz".

Un purtător de cuvânt al instituţiei a declarat pentru site-ul Gelderlander.nl: "Deocamdată, este vorba de un caz aflat în resortul Poliţiei române. Urmărim cazul în presă. Dacă putem oferi asistenţă, vom fi contactaţi".

Conform unor surse citate de site-ul AD.nl, anchetatorii din România au discutat deja despre acest caz cu autorităţile din Olanda. Poliţia din Olanda nu a confirmat oficial informaţia.

Presa olandeză relatează despre cazul suspectului Johannes V., un bărbat de 47 de ani suspectat că a omorât o fetiţă în localitatea Gura Şuţii. Potrivit unor surse, suspectul a părăsit România.

"Din ce se ştie, principalul suspect a părăsit România", precizează site-ul AD.nl.

Taguri:
olanda,
suspect,
românia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici