Presa rusă comentează revenirea fostului agent KGB la Kremlin: Putin este trecutul nostru, prezentul şi viitorul

Presa rusă consideră că eventuala revenire a lui Vladimir Putin la Kremlin, unde ar putea rămâne până în 2024, evidenţiază dominaţia fostului agent KGB asupra ţării, cu riscul unei stagnări.

1145 afișări
Imaginea articolului Presa rusă comentează revenirea fostului agent KGB la Kremlin: Putin este trecutul nostru, prezentul şi viitorul

Presa rusă comentează revenirea fostului agent KGB la Kremlin: Putin este trecutul nostru, prezentul şi viitorul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Putin pentru totdeauna", subliniază cotidianul Moskovski Komsomoleţ.

"Istoria pare să se fi oprit în ţara noastră, Putin este trecutul nostru, prezentul şi viitorul", adaugă Moskovski Komsomoleţ, considerând că reuniunea partidului Rusia Unită a depăşit ca amploare fostele congrese sovietice.

Partidul de guvernământ îl are pe "Putin drept program electoral", scrie Gazeta.ru.

"Putin revine pentru 12 ani", notează Nezavisimaia Gazeta.

Săptămânalul de opoziţie The New Times merge mai departe, apreciind că Putin este de facto la putere şi în prezent.

"Pe 24 septembrie, Vladimir Putin a devenit noul preşedinte (dictator?)", scrie publicaţia.

Cotidianul de opoziţie Novaia Gazeta publică o caricatură în care sunt reprezentaţi Putin, Medvedev şi alţi oficiali, bătrâni, ţinând în mâini medalii care amintesc de perioada sovietică.

Ziarul de afaceri Vedomosti notează că schimbarea de funcţii între Putin şi Medvedev "nu evidenţiază în niciun fel intenţia de soluţionare a problemelor ţării, pe termen lung".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici