Preşedintele Bulgariei, decorat de premierul ungar Viktor Orban cu Ordinul de Merit Marea Cruce

Premierul ungar, Viktor Orban, l-a decorat pe preşedintele Bulgariei, Rosen Plevneliev, cu Ordinul de Merit Marea Cruce pentru contribuţia sa la aprofundarea relaţiilor ungaro-bulgare şi pentru eforturile depuse pentru asigurarea stabilităţii în regiune şi cooperarea cu Europa, relatează MTI.

293 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Bulgariei, decorat de premierul ungar Viktor Orban cu Ordinul de Merit Marea Cruce

Preşedintele Bulgariei, decorat de premierul ungar Viktor Orban cu Ordinul de Merit Marea Cruce

Orban a spus, în cadrul ceremoniei care a avut loc la Budapesta, că Plevneliev, cel de-al patrulea preşedinte al Bulgariei de când a avut loc trazniţia statului la democraţie, este un prieten al Ungariei care are un impact decisiv la dezvoltarea relaţiilor ungaro-bulgare.

Plevneliev i-a mulţumit Ungariei pentru distincţia acordată şi a spus că poporul ungar şi cel bulgar au cultivat întotdeauna relaţii bune de-a lungul secolelor, în lupta împotriva opresiunii otomane şi apoi împotriva comunismului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici