Preşedintele Bulgariei va efecuta o vizită în Rusia, urmând să aibă o întrevedere cu Vladimir Putin

Preşedintele Bulgariei, Rumen Radev, va efectua o vizită de lucru în Rusia la data de 22 mai, urmând să se întâlnească şi cu omologul său rus Vladimir Putin, a anunţat, vineri, biroul de presă al Kremlinului, relatează site-ul agenţiei Tass.

742 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Bulgariei va efecuta o vizită în Rusia, urmând să aibă o întrevedere cu Vladimir Putin

Preşedintele Bulgariei va efecuta o vizită în Rusia, urmând să aibă o întrevedere cu Vladimir Putin

Preşedintele Bulgariei şi Vladimir Putin se vor întâlni la data de 22 mai, în oraşul Soci. Cei doi vor discuta despre aspecte ale relaţiilor bilaterale, dar şi despre actuale probleme regionale şi internaţionale, potrivit Kremlinului.

”La 22 mai, preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, se va întâlni cu preşedintele Bulgariei, Rumen Radev, care va efectua o vizită în Rusia pentru a participa la evenimentele dedicate împlinirii a 140 de ani de la războiul din 1877-1878”, a transmis Kremlinul.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici