Preşedintele Cehiei: Vălul islamic acoperă frumuseţea femeilor, chiar dacă pentru unele ar fi avantaj

Preşedintele Cehiei, Miloş Zeman, a criticat din nou, vineri, imigranţii veniţi din Orientul Mijlociu şi din nordul Africii, afirmând că vălul islamic ascunde frumuseţea femeilor, chiar dacă, în opinia sa, "pentru puţine acesta ar fi un avantaj".

1000 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Cehiei: Vălul islamic acoperă frumuseţea femeilor, chiar dacă pentru unele ar fi avantaj

Preşedintele Cehiei: Vălul islamic acoperă frumuseţea femeilor, chiar dacă pentru unele ar fi avantaj

Referindu-se la portul tradiţional feminin musulman, Zeman, care s-a remarcat prin opinii antiimigraţie, a declarat: "Vom fi lipsiţi de frumuseţea femeilor, pentru că vor fi acoperite din cap până la picioare".

"Acest văl ar fi un avantaj pentru unele femei, dar doar pentru puţine", a adăugat politicianul în vârstă de 71 de ani, conform presei locale.

Recent, Zeman a declarat că imigranţii extracomunitari "nu au fost invitaţi" să vină în Uniunea Europeană, cerându-le celor ajunşi în Cehia să respecte regulile locale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici