Preşedintele Joe Biden i-a solicitat public guvernatorului statului New York demisia. Andrew Cuomo este acuzat într-un dosar de hărţuire sexuală

  • Biden îi cere guvernatorului statului New York să demisioneze
  • Andrew Cuomo este cercetat într-un dosar de hărţuire sexuală
  • Cuomo a fost acuzat după ce mai multe angajate s-au plâns de comportamentul său
1708 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Joe Biden i-a solicitat public guvernatorului statului New York demisia. Andrew Cuomo este acuzat într-un dosar de hărţuire sexuală

Sursa foto: profimedia

Preşedintele Joe Biden doreşte demisia guvernatorului statului New York, după ce un raport al procuraturii a detaliat modul în care acesta hărţuia sexual angajatele la locul de muncă. Andrew Cuomo le-ar fi agresat pe femei în mod repetat, pe parcursul mai multor luni.

"Cred că ar trebui să demisioneze. Înţeleg că procurorul are suficiente dovezi să-l acuze", a declarat Biden.

După ce în timpul campaniei electorale Cuomo a fost un aliat strategic important pentru Biden, preşedintele american alege să se distanţeze faţă de acţiunile acestuia.

Ancheta procurorului general din New York a relevat faptul că hărţuirea continua şi după terminarea programului. Chiar şi foştii angajaţi s-au plâns că au devenit ţinta lui Cuomo după ce au părăsit postul instituţiei conduse de acesta.

Deşi comportamentul guvernatorului a creat un mediu de lucru ostil pentru femei, acesta neagă acuzaţiile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici