Preşedintele Mexicului este infectat cu Covid-19. Care este starea sa de sănătate

439 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Mexicului este infectat cu Covid-19. Care este starea sa de sănătate

Preşedintele Mexicului este infectat cu Covid-19. Care este starea sa de sănătate

Preşedintele mexican Lopez Obrador a fost confirmat pozitiv pentru Covid-19, dar a anunţat că va continua să lucreze de acasă până când se va vindeca.

Preşedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador a anunţat pe Twitter că a primit rezultate pozitive la testul de Covid-19.

El spune că se izolează în Palatul Naţional dar va continua să lucreze deoarece are simptome uşoare şi primeşte deja tratament medical.

„Regret că vă informez că sunt infectat cu COVID-19”, a spus într-un tweet liderul mexican în vârstă de 67 de ani.

"Voi coordona toate activităţile de la Palatul Naţional. De exemplu, mâine voi primi un apel de la preşedintele Vladimir Putin, deoarece există posibilitatea ca aceştia să ne trimită vaccinul Sputnik V", a mai scris Lopez Obrador a spus pe Twitter.

Mexicul este una dintre cele 17 ţări din lume care a raportat peste 1 milion de cazuri de Covid-19. Potrivit Universităţii Johns Hopkins, Mexicul a înregistrat cel puţin 1.752.347 de cazuri de infectare şi 149.084 de persoane au murit din cauza virusului în ţară.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici