Preşedintele rus Vladimir Putin aşteaptă "semnale" pentru stabilirea contactelor cu Administraţia Donald Trump

Preşedinţia Rusiei aşteaptă "semnale" din partea echipei preşedintelui-ales al SUA, Donald Trump, pentru stabilirea contactelor cu viitoarea Administraţie de la Washington, afirmă un oficial de la Kremlin, Iuri Uşakov, citat de site-ul agenţiei Reuters.

820 afișări
Imaginea articolului Preşedintele rus Vladimir Putin aşteaptă "semnale" pentru stabilirea contactelor cu Administraţia Donald Trump

Preşedintele rus Vladimir Putin aşteaptă "semnale" pentru stabilirea contactelor cu Administraţia Donald Trump (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

"Încă nu este clar pe cine trebuie să contactăm în mod informal. Aşteptăm semnale", a declarat Iuri Uşakov, consilier prezidenţial pentru Afaceri Externe.

Uşakov a declarat că nu exclude posibilitatea contactelor cu Donald Trump înaintea învestiturii în funcţia de preşedinte al SUA, programată pe 20 ianuarie 2017.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici