Preşedintele Turciei Recep Erdogan: Nu îi vom abandona pe fraţii noştri din Qatar

Preşedintele Turciei Recep Tayyip Erdogan şi-a anunţat vineri susţinerea pentru statul Qatar, informează agenţia de presă Anadolu. Şeful statului turc neagă existenţa unor organizaţii din Qatar care au legături cu terorismul.

1323 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Turciei Recep Erdogan: Nu îi vom abandona pe fraţii noştri din Qatar

Preşedintele Turciei Recep Erdogan: Nu îi vom abandona pe fraţii noştri din Qatar

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan şi-a anunţat vineri susţinerea pentru statul Qatar.

”Nu îi vom abandona pe fraţii noştri din Qatar”, a spus preşedintele Turciei.

Erdogan a făcut referire şi la lista publicată ce cuprinde numele unor fundaţii caritabile care sunt bănuite că au legături cu organizaţii teroriste.

”Nu există aşa ceva. Cunosc acele fundaţii”, a adăugat Erdogan, citat de agenţia de presă Anadolu.

Arabia Saudită, Bahrainul, Egiptul şi Emiratele Arabe Unite, ţări care au întrerupt relaţiile diplomatice cu Qatarul, au publicat joi o listă care include 59 de persone şi 12 organizaţii din Qatar care ar avea legături cu organizaţii teroriste.

Vineri, preşedintele SUA Donald Trump a acuzat Qatarul de finanţarea terorismului fără a vorbi despre posibilitatea relaxării sancţiunilor.

"Qatarul este unul dintre finanţatorii terorismului la un nivel foarte înalt. Se poate adopta o atitudine flexibilă sau una dură", a afirmat Donald Trump.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici