Preşedintele ucrainean a declarat că nu se aşteaptă la mare lucru de la întâlnirea dintre delegaţii, dar "să-i lăsăm să încerce"

Preşedintele ucrainean Volodymyr Zelensky a declarat duminică seara că nu se aşteaptă la prea multe de la întâlnirea de luni dintre delegaţiile ucraineană şi rusă.

3507 afișări
Imaginea articolului Preşedintele ucrainean a declarat că nu se aşteaptă la mare lucru de la întâlnirea dintre delegaţii, dar "să-i lăsăm să încerce"

Preşedintele ucrainean a declarat că nu se aşteaptă la mare lucru de la întâlnirea de luni, dar "să-i lăsăm să încerce"

Voi spune sincer, ca întotdeauna: Nu cred cu adevărat în rezultatul acestei întâlniri, dar să încerce. Pentru ca niciun cetăţean al Ucrainei să nu aibă vreo îndoială că eu, în calitate de preşedinte, nu am încercat să opresc războiul atunci când a existat chiar şi o mică şansă", a declarat Zelenski, potrivit CNN.
 
Şi în timp ce băieţii noştri sunt acolo, preşedintele este aici, şeful Statului Major este aici, premierul este aici, armata este aici, comandantul suprem este aici. Cu toţii ne vom apăra statul şi frontierele", a adăugat el.
 
Anterior, duminică, ministrul adjunct de interne al Ucrainei, Evgheni Yenin, a declarat că discuţiile dintre delegaţiile ruse şi ucrainene vor avea loc luni dimineaţă, ora locală.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici