Prima doamnă a Americii, Jill Biden, spune cum este împodobită Casa Albă în aşteptarea Crăciunului

  • Decorul Casei Albe evidenţiază ”Cadourile din inimă” – inclusiv credinţa şi familia.
  • 100 de voluntari au lucrat o săptămână întreagă pentru a decora interiorul şi exteriorul Casei Albe.
  • Cel mai aşteptat decor este casa de turtă dulce din sala de mese.
601 afișări
Imaginea articolului Prima doamnă a Americii, Jill Biden, spune cum este împodobită Casa Albă în aşteptarea Crăciunului

FOTO AP

Jill Biden a dezvăluit luni decorul de Crăciun al Casei Albe, care evidenţiază „Cadourile din inimă” care unesc ţara – inclusiv credinţa, familia, dar şi serviciul adus ţării – şi aduce un omagiu lucrătorilor din prima linie care au trudit în pandemia de coronavirus.
 
100 de voluntari au lucrat o săptămână întreagă pentru a decora interiorul şi exteriorul Casei Albe, spune Jill Biden.
 
„Lucrurile pe care le considerăm sacre ne unesc şi depăşesc distanţa, timpul şi chiar constrângerile unei pandemii: credinţa, familia şi prietenia; o dragoste pentru arte, învăţare şi natură; recunoştinţă, serviciu şi comunitate; unitate şi pace”, a spus Prima doamnă într-o declaraţie comună cu preşedintele Biden . „Acestea sunt darurile care leagă împreună firele inimii vieţii noastre. Acestea sunt darurile din inimă.”
 
Începând din Aripa de Est, care include Biroul Primei Doamne, decorul onorează cadoul „serviciului”, cu „porumbei şi stele căzătoare” reprezentând „lumina” dată tuturor de către luptătorii din prima linie în timpul pandemiei.
 
Casa de turtă dulce de anul acesta din sala de mese de stat – întotdeauna un punct culminant – este dedicată şi lucrătorilor din prima linie. Prezintă opt replici detaliate ale clădirilor comunitare în care aceşti lucrători au lucrat în criza coronavirusului, punându-se adesea în pericol. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici