VIDEO  Prima (şi ultima) întâlnire dintre Putin şi Zelenski a avut loc după ce şeful Ucrainei l-a provocat pe rus în timp ce era pe banda de alergat

Pe 3 decembrie 2019, Zelenski, ales în urmă cu câteva luni, îi transmite lui Putin un mesaj neobişnuit prin intermediul reţelelor de socializare şi pe bandă de alergare: „fără dialog este ca pe bandă de alergare, alergăm înainte, dar nu ne mişcăm” spune preşedintele Zelenski.

124390 afișări
Imaginea articolului Prima (şi ultima) întâlnire dintre Putin şi Zelenski a avut loc după ce şeful Ucrainei l-a provocat pe rus în timp ce era pe banda de alergat

Întâlnirea este programată pentru 9 decembrie, la Paris. Au fost împreună Rusia, Ucraina, Franţa, Germania (reprezentate de liderii Putin, Zelenski, Macron şi Merkel) în jurul mesei, pentru a încerca să pună capăt conflictului din Donbass.

Zelenski, un fost actor, a participat la un summit cu Putin, care este la putere de 20 de ani. Întâlnirile nu duc la rezultate mari, cei doi lideri îşi reafirmă poziţiile.

La finalul conferinţei de presă, Merkel şi Macron vorbesc cu Putin, Zelenski pare lăsat în urmă, izolat. Putin va pleca salutându-i pe Merkel şi Macron, dar fără a da mâna cu Zelenski.

Ultimul apel telefonic de la Zelenski către Putin ar fi avut loc pe 23 februarie 2022. Dar, rusul n-a răspus. În zorii zilei de 24 februarie, trupele ruse invadează Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici