Primarul Romei spune că grupurile de crimă organizată au planificat asasinarea sa şi a familiei sale

Primarul Romei, Virginia Raggi, a declarat luni că grupurile de crimă organizată au planificat să o omoare pe ea şi pe familia ei, pentru că a luat măsuri împotriva lor în anumite părţi ale capitalei italiene unde se află la conducere, relatează Reuters.

1720 afișări
Imaginea articolului Primarul Romei spune că grupurile de crimă organizată au planificat asasinarea sa şi a familiei sale

Primarul Romei spune că mafia a planificat să o omoare pe ea şi pe familia ei

Raggi a devenit prima femeie primară a oraşului în 2016 într-o victorie majoră pentru partidul său, mişcarea 5-Star, care acum guvernează la nivel naţional. Ea va candida pentru un nou mandat anul viitor.

Ea a spus într-un interviu de televiziune preînregistrat că familia Casamonica, cunoscută pentru activitatea sa criminală, a vizat-o după ce a demolat unele dintre vilele lor construite ilegal în 2018. Primarul Romei a fost păzit permanent de forţe de ordine.

„Am fost informaţi că planifică un atac împotriva mea şi a familiei mele”, a adăugat ea, fără a oferi mai multe detalii.

Raggi a spus că se luptă şi cu alte familii puternice implicate în crima organizată care operau în diferite cartiere ale Romei, cum ar fi familia Spada din cartierul Ostia şi familia Marando din San Basilio, la periferia estică a Romei.

"Există părţi din Roma în care oamenii se apropie de mine pentru a-mi spune să continuu să lupt, dar apoi se îndepărtează pentru că le este frică să nu fie văzuţi de clanuri", a spus ea în interviul pentru Canale 5.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici