Primarul unei localităţi din Italia cerşeşte pentru a protesta că taxele nu ajung la bugetul local

Primarul unui orăşel din Liguria, în provincia italiană Genova, cerşea, luni, pe treptele catedralei din localitate pentru a protesta faţă de faptul că banii contribuabililor nu se întorc la bugetul local.

161 afișări
Imaginea articolului Primarul unei localităţi din Italia cerşeşte pentru a protesta că taxele nu ajung la bugetul local

Primarul unei localităţi din Italia cerşeşte pentru a protesta că taxele nu ajung la bugetul local (Imagine: Hepta)

"Cerşesc pentru a-mi ajuta oraşul", a declarat Antonio Bigotti, primarul din Savignone, cu 3.200 de locuitori, transmite agenţia ANSA, în pagina electronică.

"Nu este corect ca banii plătiţi de concetăţenii mei să ajungă în buzunarele celor din oraşele mari", a declarat primarul, ales pe o listă civică. "Trebuie să rămână aici", a adăugat el.

Cu pălăria într-o mână şi cu un prieten care cântă la chitară alături, primarul a declarat că a strâns până în prezent zece euro. Banii vor fi donaţi unei asociaţii care se ocupă de lucrările de reconstrucţie după inundaţii. Liguria a fost afectată de ploi torenţiale, inundaţii şi alunecări de teren care au provocat moartea a cel puţin opt persoane în nordul Italiei, în octombrie anul trecut.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici