Primele declaraţii ale prinţesei Latifa, la o zi după ce a fost publicată o poză cu aceasta

  • Declaraţia venită din partea avocaţilor prinţesei, care pretind a fi a acesteia, precizează că Latifa este liberă să călătorească.
  • Afirmaţiile atribuite fiicei şeicul Mohammed au venit la o zi după ce a fost publicată pe Instagram o fotografie cu prinţesa aflată în Spania, împreună cu o prietenă.
3908 afișări
Imaginea articolului Primele declaraţii ale prinţesei Latifa, la o zi după ce a fost publicată o poză cu aceasta

Primele declaraţii ale prinţesei Latifa, la o zi după ce a fost publicată o poză cu aceasta

Într-o declaraţie emisă de avocaţii prinţesei Latifa, care pretind că provine de la fiica şeicului Mohammed bin Rashid al-Maktoum, se precizează că aceasta poate „călători acolo unde vreau”. Reacţia a apărut la o zi după ce a apărut online o fotografie cu ea în aeroportul din Madrid, potrivit The Guardian.

Avocaţii au mai precizat că, potrivit declaraţiei prinţesei, aceasta a vizitat recent 3 ţări europene împreună cu prietena sa cu care apare în poză. „I-am cerut să posteze câteva fotografii online pentru a demonstra militanţilor că pot călători acolo unde vreau. Sper acum că îmi pot trăi viaţa liniştită, fără a mai fi controlată de mass-media. Şi le mulţumesc tuturor pentru urările lor amabile”.

Potrivit Taylor Wessing, Latifa a vizitat Spania, dar nu mai este în ţară şi este foarte probabil să pornească într-o altă călătorie. 

O fotografie cu prinţesa Latifa, fiica şeicului Mohammed bin Rashid al-Maktoum, a fost postată pe Instagram luni. Fotografia a fost postată pe contul lui Sioned Taylor, un profesor britanic la o şcoală administrată de stat din Dubai.

Conducătorul Dubaiului, şeicul Mohammed, a fost supus presiunii internaţionale pentru a demonstra că Latifa este liberă, mult timp după ce aceasta a încercat fără succes să fugă din emirat în februarie 2018. Acesta l-a acuzat de abuz într-un videoclip postat pe YouTube, după ce planul ei de evadare a eşuat.

Prinţesa în vârstă de 35 de ani este unul dintre cei 25 de copii ai şeicului, cu mai multe soţii. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici