Primele imagini cu autorul atacurilor din Franţa: Mohamed Merah susţine că are o misiune din partea Al-Qaida - VIDEO

Presupusul autor al atacurilor armate din Franţa, Mohamed Merah, susţine că a refuzat să comită un atentat comandat de Al-Qaida, dar a acceptat "o misiune generală" pentru comiterea de atacuri în Franţa, conform ministrului francez de Interne, Claude Guéant.

1219 afișări
Imaginea articolului Primele imagini cu autorul atacurilor din Franţa: Mohamed Merah susţine că are o misiune din partea Al-Qaida - VIDEO

Mohamed Merah

Islamistul, încercuit de poliţie într-o clădire din Toulouse, "a explicat modul în care a primit instrucţiuni din partea Al-Qaida cât s-a aflat în Pakistan", precizează ministrul.

"I s-ar fi propus să comită un atentat-sinucigaş, dar a refuzat, acceptând în schimb o misiune generală pentru comiterea unui atentat în Franţa", a adăugat Gueant.

În această seară, postul de televiziune France 2 a difuzat primele imagini cu autorul atacului armat de la Toulouse. În înregistrarea video, presupusul autor al atacurilor din Franţa, probează performanţele maşinii sale. France 2 precizează că Mohamed Merah are doar 21 de ani.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici