Primele imagini cu bărbatul suspectat că a comis atentatul din Burgas - VIDEO

Bărbatul suspectat că a comis atentatul din Burgas împotriva unui autocar cu turişti israelieni a fost surprins de camerele de supraveghere instalate pe aeroport.

2733 afișări
Imaginea articolului Primele imagini cu bărbatul suspectat că a comis atentatul din Burgas - VIDEO

Primele imagini cu bărbatul suspectat că a comis atentatul din Burgas - VIDEO

Principala pistă urmărită de anchetatori în prezent este aceea că explozibilul a fost activat în momentul în care bărbatul s-a urcat în autocar. Versiunea iniţială era că bomba a fost amplasată în compartimentul de bagaje al vehiculului, relatează site-ul Novinite.com.

Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere. Pe înregistrări, acesta apare plimbându-se în zonă timp de cel puţin o oră. Potrivit informaţiilor iniţiale, el este de rasă caucaziană, cu părul lung şi îmbrăcat sport.

Cadavrul lui este cel mai afectat de explozie, iar acesta este principalul motiv pentru care anchetatorii cred că el este autorul atacului.

Asupra lui au fost găsite un paşaport american şi un permis de conducere din statul Michigan, despre care se crede că sunt false.

În urma verificării în baza de date a FBI nu s-a găsit nicio persoană cu astfel de documente. Pentru moment nu este clar cum anume a obţinut el paşaportul fals şi cum a intrat în ţară.

Acesta este cel mai grav atac terorist comis vreodată într-o ţară membră UE.

Premierul bulgar Boiko Borisov a mers în cursul nopţii de miercuri spre joi la faţa locului împreună cu alţi oficiali guvernamentali.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici