Primele imagini cu Papa emerit Benedict de după demisie au apărut în revista italiană Chi

Săptămânalul italian Chi a publicat miercuri primele fotografii cu Benedic al XVI-lea după ce acesta a demisionat, la 28 februarie, retrăgându-se provizioriu la reşedinţa de vacanţă a papilor de la Castelul Gandolfo, aflat la periferia Romei.

843 afișări
Imaginea articolului Primele imagini cu Papa emerit Benedict de după demisie au apărut în revista italiană Chi

Primele imagini cu Papa emerit Benedict de după demisie au apărut în revista italiană Chi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În cele două fotografii apare papa emerit în timp ce se plimbă într-un parc al reşedinţei Castel Gandolfo, acompaniat de mai multe persoane, printre care secretarul său personal, germanul Georg Gänswein şi surorile medicale care se ocupă de el în viaţa de zi cu zi.

În cele două fotografii, papa poartă haine albe, o eşarfă şi chipă, şi se sprijină într-un baston.

De la demisia sa, Joseph Razinger a devenit oficial "Sanctitatea Sa Benedict XVI, papă emerit".

El va sta două luni la Castel Gandolfo, după care se va retrage definitiv într-o mănăstire de la Vatican pentru a se dedica rugăciunii.

Publicaţia Chi este proprietatea grupului Mondadori, controlat de familia fostului şef al guvernului Silvio Berlusconi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici