Primul deţinut mort din cauza coronavirusului în Marea Britanie este un bărbat condamnat pentru pedofilie

Un bărbat de 66 de ani devine al doilea deţinut care moare din cauza noului coronavirus în Marea Britanie, după ce Covid-19 a omorât un bărbat condamnat pentru pedofilie, în vârstă de 84 de ani.

499 afișări
Imaginea articolului Primul deţinut mort din cauza coronavirusului în Marea Britanie este un bărbat condamnat pentru pedofilie

Foto: Profimedia

Edwin Hillier a devenit duminică primul deţinut britanic care a murit din cauza noului coronavirus. Decesul acestuia a venit după ce 19 persoane închise centre de detenţie din Marea Britanie au fost infectate cu virusul mortal, potriviti Daily Mail.
 
Hillier, în vârstă de 84 de ani, fusese condamnat la închisoare pentru pedofilie. Acesta agresa sexual tinere în anii 1970. Acesta avea o condamnare de 8 ani şi jumătate şi era închis de februarie 2016. Bărbatul lucra ca îngrijitor la şcoală înainte să fie închis şi a recunoscut o parte dintre acuzaţiile care i se aduc, printre care că a încercat să violeze o tânără, de mai multe ori. 
 
Cazul bărbatului a fost unul mediatizat în presa locală, la vremea aceea, mai ales că bărbatul a recunoscut că are „o minte murdară”.
 
Angajaţii închisorii au transmis condoleanţe familiei bărbatului.
 
Aproape 10.000 de oameni au fost infectaţi cu noul coronavirus în Marea Britanie, iar peste 400 dintre aceştia au murit din cauza infecţiei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici