Principesa Margareta: Am fost martora devotamentului Regelui Charles faţă de Coroană şi Naţiune

Regele Charles, un prieten al ţării noastre, este încoronat după aproape şase decenii de slujire devotată a regatului Unit şi a Commomwealth, transmite într-un mesaj video, Principesa Margareta: „Întreaga viaţă am fost martora devotamentului său faţă de Coroană şi Naţiune”.

825 afișări
Imaginea articolului Principesa Margareta: Am fost martora devotamentului Regelui Charles faţă de Coroană şi Naţiune

Familia Regala a Romaniei, Facebook

„Încoronarea de azi, la Londra, leagă trecutul de prezent printr-o tradiţie istorică de o mie de ani. O tradiţie care a continuat trecând prin războaie, cataclisme, revoluţii şi fundamentale schimbări ale lumii. Majestatea Sa Regele Charles este încoronat după aproape şase decenii de slujire devotată a regatului Unit şi a Commomwealth. Întreaga viaţă am fost martora devotamentului său faţă de Coroană şi Naţiune”, spune Principesa Margareta într-un mesaj video.

Custodele Coroanei afirmă că „suveranul britanic de astăzi este un prieten al ţării noastre şi are o profundă înţelegere a continentului european, în întregimea lui”.

„În această zi istorică, Principele Consort şi cu mine urăm Regelui şi Reginei Consoarte o domnie binecuvântată, pentru un viitor mai bun ţării lor şi al lumii întregi”, încheie Principesa Margareta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici