Prinţul Harry s-a întors în California cu un zbor British Airways

  • Prinţul Harry s-a întors în California cu un zbor British Airways.
  • Ducele de Sussex a ajuns pe Aeroportul Internaţional din Los Angeles pentru a se reîntâlni cu fiul său de ziua lui.
  • În cea mai importantă zi a tatălui său, Harry a sosit singur la Westminster Abbey şi a plecat singur.
15452 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry s-a întors în California cu un zbor British Airways

Prinţul Harry s-a întors în California cu un zbor British Airways

Prinţul Archie a împlinit sâmbătă patru ani şi şi-a petrecut ziua alături de mama sa, ducesa de Sussex, în casa lor din SUA.

Însoţitorii de zbor ai British Airways au confirmat pentru agenţia de presă PA că Harry a fost la bordul zborului, dar nu li s-a permis să dea detalii despre călătorie.

Prezenţa ducelui la încoronare a marcat prima sa apariţie publică alături de membrii familiei regale de când şi-a atacat familia în controversatul volum de memorii „Spare”.

La încoronare, a fost aşezat în al treilea rând, la două rânduri în spatele fratelui său, Prinţul de Wales.

Harry a stat de vorbă cu verişoara sa, prinţesa Beatrice, şi cu soţul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, în timp ce intra în biserică sâmbătă, pe o ploaie torenţială din Marea Britanie.

Se pare că ducele a purtat ceea ce i s-a cerut să poarte, adică un costum şi o cravată de dimineaţă de culoare închisă, medaliile sale pentru Afganistan şi Jubileu fixate pe sacou, precum şi o stea şi o decoraţie la gât din Ordinul Regal Victorian.

În timpul slujbei, în timp ce congregaţia îi aducea un omagiu regelui, Harry a fost văzut, alături de ceilalţi membri ai familiei regale din jurul său, rostind cuvintele: "Dumnezeu să-l salveze pe Regele Carol. Trăiască Regele Carol. Fie ca Regele să trăiască veşnic".

Revenirea sa bruscă în SUA a însemnat că nu a apărut la balconul Palatului Buckingham pentru finalul zilei, Palatul confirmând anterior că nu a avut niciun rol oficial la eveniment.

De asemenea, absent de la balcon a fost şi ducele de York, care s-a retras din viaţa publică după un interviu controversat la Newsnight în noiembrie 2019 şi după scandalul provocat de prietenia sa cu Jeffrey Epstein.

Cel mai tânăr fiu al regelui, în cea mai importantă zi a tatălui său, a sosit singur la Westminster Abbey şi a plecat singur, scrie AP.

Izolarea sa a fost probabil rezultatul faptului că a renunţat la îndatoririle sale regale şi, astfel, nu a mai fost clasificat ca membru senior al familiei - precum şi faptul că s-a înstrăinat de tatăl şi de fratele său prin faptul că şi-a expus nemulţumirile şi a spus secrete de la palat în "Spare".

Dacă cineva spera că încoronarea va ajuta la spargerea gheţii dintre Harry şi fratele său, care au fost cândva atât de apropiaţi, cu siguranţă a fost dezamăgit. Fraţii nu au fost văzuţi vorbind sau măcar recunoscându-se unul pe celălalt în timpul ceremoniei.

Harry şi Meghan au părăsit viaţa regală şi s-au mutat în SUA în 2020, după ce s-au plâns de o monitorizare intensă şi de atitudini rasiste din partea presei britanice.

Într-un serial Netflix în şase părţi, ei au lansat alte critici la adresa familiei regale, acuzând prejudecăţi rasiale. În ianuarie, Harry şi-a lansat cartea, dezvăluind mai multe detalii intime. Cartea a fost deosebit de puţin măgulitoare la adresa mamei sale vitrege, Camilla, care a fost acuzată cândva că a distrus căsătoria tatălui său cu mama sa, regretata prinţesă Diana. El a acuzat-o pe Camilla că a divulgat conversaţii private către mass-media pentru a-şi reabilita propria imagine după ce s-a căsătorit cu Charles.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici