Prinţul Harry şi Meghan au hrănit oamenii bolnavi din Los Angeles

Prinţul Harry şi Meghan Markle au evitat lumina reflectoarelor în perioada pe care au petrecut-o în Los Angeles, dar presa americană scrie că au reuşit să se strecoare nevăzuţi din locuinţa lor şi să le ofere mâncare rezidenţilor din L.A. afectaţi de pandemia de Covid-19.

475 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry şi Meghan au hrănit oamenii bolnavi din Los Angeles

Prinţul Harry şi Meghan au hrănit oamenii bolnavi din Los Angeles

Cuplul a făcut voluntariat la Project Angel Food, o organizaţie non profit din Los Angeles, care pregăteşte şi livrează mese adaptate medical bolnavilor cronici.

Baza de clienţi a fundaţiei caritabile este formată în mare parte persoane prea bolnave pentru a-şi părăsi locuinţele şi a merge la cumpărături. Fondatorul Project Angel Food spune că numărul celor care au nevoie de ajutor a crescut considerabil de la izbucnirea pandemiei de Covid-19 şi peste 70 de persoane sună zilnic pentru a cere ajutor.

Ducii de Sussex s-au oferit voluntar în doua zile, inclusiv în duminica de Paşte, pentru a ajuta la distribuirea pachetelor cu mâncare către persoanele care au cerut acest lucru.

Unul dintre cei care au primit mâncarea de la cuplul regal britanic, a spus că nu şi-a dat seama cine sunt cei doi decât după ce aceştia au plecat deja de la uşa sa.

„Erau îmbrăcaţi casual, nu aşa cum s-ar aştepta cineva să-i vadă”, a declarat pentru CNN, Richard Ayoub, fondatorul Project Angel Food.

Proiectul Angel Food este una dintre primele organizaţii caritabile susţinute oficial de ducii de Sussex după ce au renunţat oficial la îndatoririle regale pe 31 martie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici