Prinţul Kardam al Bulgariei, rănit grav într-un accident rutier

Prinţul Kardam, fiul cel mare al fostului rege al Bulgariei, Simeon de Saxa-Coburg, a fost rănit grav vineri, după ce maşina în care se alfa s-a izbit de un copac pe o autostradă din regiunea Madrid, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei rutiere.

27 afișări

Serviciile de intervenţie l-au transferat pe prinţ, în vârstă de 46 de ani, care călătorea împreună cu soţia sa, la spitalul Doce de Octubre din Madrid cu un elicopter. Acesta pezintă răni grave la cap şi la membrele superioare, a declarat purtătorul de cuvânt.

Soţia prinţului, Miriam Ungria, în vârstă de 45 de ani, se află la spitalul La Paz din nordul Madridului, cu răni mai puţin grave, a precizat el.

Simeon de Saxa-Coburg a fost rege al statului balcanic timp de trei ani, până în 1946, când regimul comunist a abolit monarhia şi a trimis familia regală în exil. El s-a întors în Bulgaria în 2001 şi a fost premier până în 2005.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici