Procesul de defăimare intentat de actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels împotriva lui Trump, JUDECAT. Care a fost sentinţa

Un judecător federal a respins procesul de defăimare intentat de actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels împotriva preşedintelui american Donald Trump, transmite CNN.

2593 afișări
Imaginea articolului Procesul de defăimare intentat de actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels împotriva lui Trump, JUDECAT. Care a fost sentinţa

Un judecător federal respinge procesul de defăimare intentat de actriţa împotriva lui Donald Trump

Daniels l-a dat în judecată Trump după ce acesta a scris într-un mesaj postat pe Twitter că povestea ei despre un bărbat care o ameninţa să nu-şi prezinte povestea despre presupusa aventura de dinainte de alegerile din 2016.

Daniels a susţinut că mesajul postat de Trump pe 18 aprilie, "atacă veridicitatea afirmaţiilor sale" despre incident şi că declaraţia lui Trump a fost "falsă şi defăimătoare şi că mesajul a fost defăimător ... pentru că a acuzat-o de comiterea unei crime grave" a scris în avizul său judecătorul federal James Otero.

Trump îi ceruse lui Otero să respingă procesul.

"Curtea este de acord cu argumentul domnului Trump, deoarece tweetul în cauză constituie o "hiperbolă retorică", în mod obişnuit asociată cu politica şi discursul public din Statele Unite. Primul amendament protejează acest tip de afirmaţie retorică", a scris Otero.

Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, spune că ea şi Trump au avut o aventură în 2006, după ce acesta s-a căsătorit cu prima doamnă Melania Trump şi după naşterea fiului lor, Barron. Trump a negat că ar fi avut o aventură cu Daniels.

Actriţa l-a dat în judecată, de asemenea, pe Trump şi pe fostul său avocat personal, Michael Cohen, pentru primirea sumei de 130.000 de dolari, pentru a păstra tăcerea despre presupusa aventură în săptămânile de dinaintea alegerilor din 2016. Hotărârea de luni nu joacă nici un rol în acest caz, care îşi continuă drumul prin sistemul judecătoresc.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici