Procuratura dezminte informaţiile privind indentificarea autorului exploziei de la Chişinău

Procuratura Generală (PG) din Chişinău dezminte informaţiile potrivit cărora autorul atentatului din Piaţa Marii Adunări Naţionale ar fi fost identificat, precizând că declaraţiile Procurorului General au fost interpretate greşit, relatează BASA-press.

22 afișări
Imaginea articolului Procuratura dezminte informaţiile privind indentificarea autorului exploziei de la Chişinău

Procuratura dezminte informaţiile privind indentificarea autorului exploziei de la Chişinău

Şeful serviciului de presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru, a precizat că informaţia prezentată de Procurorul General, Valeriu Zubco, în cadrul unui interviu pentru un post TV on-line a fost interpretată greşit.

"Nu era vorba despre faptul ca ar fi fost deja identificat, ci că există elemente care permit identificarea infractorului", a explicat Vieru.

Potrivit sursei citate, infractorul va fi identificat în baza depoziţiilor martorilor, dar şi a materialului probatoriu acumulat.

Mai multe surse mass-media au difuzat în seara zilei de 15 octombrie o informaţie în care se preciza că autorul deflagraţiei din centrul capitalei ar fi fost identificat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici